SC Compusys SRL asigură consultanță pentru alegerea soluției tehnice optime și a echipamentelor corespunzătoare de climatizare, ventilaţie şi încălzire. În funcție de condiţiile specifice de montaj oferim servicii profesionale pentru hoteluri, restaurante, centre comerciale, clădiri industriale, spaţii rezidenţiale, instituţii de cercetare etc.

Astfel, pentru partea de încălzire, vă putem veni în ajutor în ceea ce priveşte sursele de căldură alternative (panouri solare, încălzire geotermală, încălzire în pompă de căldură ş.a.). Ca echipamente terminale puteţi alege: încălzire în pardoseală, încălzire cu ventiloconvectoare, cu diverse sisteme de panouri radiante, cu aeroterme.

La capitolul ventilaţie vă putem oferi serviciile noastre în alegerea şi montarea ventilatoarelor axiale, centrifugale, de perete, de fereastră, pentru medii corosive, precum şi în tubulaturi rotunde sau rectangulare, cu diferite secțiuni, debite, presiuni statice disponibile.

Pentru secţiunea climatizare industrială puteţi opta pentru Rooftop-uri pe modul răcire/încălzire şi free-cooling, CTA-uri cu aport de aer proaspăt, chillere cu infrastructură de ventiloconvectoare, sau turn de răcire cu pompe de căldură. De asemenea, climatizarea rezidenţială poate fi realizată prin sisteme duct-type, VRV-uri, multisplituri sau splituri individuale.